Magyar Dal Napja III

Bár a zenekar még hivatalosan szüneten van, a Dallamos Villamost nem hagyjuk ki 2013-ban sem. Aki kíváncsi a Gravefruit ízére így mosatlanul, szünetesen, az látogasson el a szeptember 01-én 16 óra 25 perckor az Újbuda-Központból induló villamosra!

MR2 VADONAT

Az MR2 Petőfi Vadonat műsorában lesz hallható a Semmiség című dalunk 2013.02.24-én vasárnap 20 órától!

KOncert

Megjelent!!!Megjelent!!!Megjelent!!!

Megjelent a Gravefruit Sound Semmiség című EP-je! A három vadonatúj dalt tartalmazó lemez meghallgatható és letölthető a borítóra kattintva...

GRAVEFRUIT SOUND - SEMMISÉG EP ONLINE LEMEZ PREMIER + BEMUTATÓ AZ R33-BAN

...illetve aki a kezében is szeretné tartani a mű cd változatát, az a koncertjeinken tőlünk beszerezheti.

Szeretettel Nektek!

Tőlünk!

Magyar Dal Napja

Idén is villamosozik a Gravefruit Sound! Szeptember 08-án szombaton a Széll Kálmán térről 19:55-kor induló járaton adja elő akusztikus műsorát a banda. A 4-es - 6-os vonalán guruló Dallamos Villamos minden megállóban és megállóhelyen megáll.

Neo Fm interjú

Megnyertük a 4 héten át tartó versenyt a Neo Fm-n, így 2012.07.29-én vasárnap mi kaptunk lehetőséget egy kis beszélgetésre, bemutatkozásra a Boros Lajos által vezetett Lali király című műsorba. Az adást 18 órától hallgathatjátok meg a 100.8 MHZ-en élőben.

Neo Fm megint

Gyorsan tört ránk a meglepetés, hogy a ma esti Boros Lajos által vezetett Lali király című műsorba beválogatták a Szabad leszek című dalunkat. A műsor este 18h-tól 20h-ig tart. 5 zenekar dalait lehet hallani és annál tovább minél több sms érkezik az adott muzsikára a műsor ideje alatt. Szavazzatok ránk, mi leszünk a 4. csapat. http://www.lalikiraly.hu/ sms szám: 06-30-505 9999

FM 87.6

Február 21-én, kedden 13 órától a Kontakt Rádió vendége a Gravefruit Sound. Dalok, beszélgetés és persze pozitív gondolatok...

Hangoljatok

A december 02-ai akusztik felvétel, 2012.01.10-én kedden este 23 órától kerül adásba az MR2 Petőfi rádióban. Ha valaki lemaradna 14-én szombat este 23 órától megismétlik. Tehát hangoljatok...

MR2 Akusztik

Éltünk a Petőfi Rádió nagyszerű meghívásával és a híres 8-as stúdióban zenéltünk akusztikusan. Az eseményről kép- és hangfelvétel is készült, melyet hamarosan láthattok és hallhattok. A kedves közönségnek pedig köszönjük a szíves együttműködést.

Class FM

November 27-én este 22 órától a Class FM, Class Magyarok című műsorában hallható riport velünk.

Neo FM

November 14-én este 20 órától a NeoFM, Magyar Hangok című műsorában lehet rólunk hallani. Az interjú mellett néhány dalunk is megszólal a rádióban.

KOncert

Magyar Dal Napja

2011. szeptember 11-én a Magyar Dal Napjánkét alkalommal és két helyszínen is fellép a Gravefruit Sound. Először a Dallamos Villamoson, a 4-es vonalán közlekedő, Újbuda-Központból induló sárga csodán akusztikus verzióban, 21:30-tól pedig az Erzsébet téri Gödör Klubban, normál verzióban hallható és látható a csapat.

MR2 Petőfi

Egyre többet lehet hallani az MR2 Petőfi Rádióban a Szabad leszek című dalunkat. Ennek nagyon örülünk és reméljük még több fül hallja meg, hogy mi lesz akkor ha eljön az a nap.

KONCERT!!!

2011. március 29. ·  20:00 -  23:00 Silenus Pub - EST MUSIC színpad

2011. január 7.

BUÉK Nektek!

A grundos előszilveszterről néhány emlék mozgóképen alább!

Vágó (élő), Kéz a kézben (élő)

Hamarosan találkozunk...

2010. december 18.

Még mindig letölthető a lemezünk teljes egészében, ha ide kattintotok: letöltés vagy a letöltés menüben belehallgathattok.

2010. november 02.

Mindenki éljen a nagyszerű lehetőséggel és töltse le a Kéz a kézben című lemezünket teljes egészében a letöltés menüből!

2010. október 13

Helló Földlakók!!!

A legfrissebb, legújabb és legjobb hírünk az, hogy elkészült a weboldalunk, aminek örömére letölthetitek kedvetekre zenekarunk legjobb nagylemezét Kéz a kézben!Hajrá!A lényeg hogy magánéleti és más zenekari elfoglaltságok után szép lassan aktivizálódik a csapat, amiről hamarosan élőben is meggyőződhettek 2010 november 5-én a Gödör klubban, részletek hamarosan...

Addig is pár észrevétel a lemezről

zene.hu

rockinform

 

 

 

 


Klipp

Az új album első klippje!
megtekinthető IDE kattintva.

Koncert
Következő koncert:

2015.07.08. 20:00

A38